Over HCC!mzl

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

HCC is de vereniging van computergebruikers. De HCC afdeling Midden- en Zuid-Limburg is een van de afdelingen van de HCC. Afdelingen zijn regionaal georganiseerd en bieden HCC-leden in de desbetreffende regio algemene activiteiten aan. Bij aanmelding als lid van de HCC wordt men op basis van de postcode automatisch bij een regio ingedeeld.

De afdeling Midden- en Zuid-Limburg telt zo’n 1000 leden. De afdeling Midden en Zuid Limburg van HCC houdt zich uitsluitend bezig met de daadwerkelijke beoefening van de computerhobby. Zij heeft de tweede vrijdag van de maand een afdelingsavond in het gemeenschapshuis 't Trefpunt te Munstergeleen. De activiteiten beginnen steeds om 19:30 uur en eindigen rond 22:00 uur. De presentaties/demonstraties die er gehouden/gegeven worden beginnen om 20:00 uur. Ook vinden er nog een aantal andere activiteiten plaats, zoals 3D-printen, raspberry pi, foto bewerking, uitleg over genealogie en uitleg over tal van andere zaken en kan ook de leestafel worden geraadpleegd.Welkom zijn uiteraard alle HCC-leden maar ook iedereen die geïnteresseerd is in onze club. Voor het deelnemen aan de activiteiten hoeft men dan ook geen lid van HCC te zijn.

De club is datgene wat de leden ervan maken. Wij zijn dus sterk afhankelijk van de inzet van onze leden. Leden die zich op enigerlei wijze actief inzetten voor onze club noemen wij kernleden. De afdeling Midden- en Zuid Limburg kenmerkt zich door een team enthousiaste kernleden. Zij organiseren lezingen, houden de website bij en schrijven de nieuwsbrief. Het klaar zetten van de stoelen, apparatuur etc. aan het begin van de avond geschiedt door alle bestuurs- en kernleden gezamenlijk. Daarnaast proberen zij vragen te beantwoorden of eventuele problemen met software/hardware op te lossen.

Op de derde vrijdagmiddag van de maand de Senioren Academie te gast in ons onderkomen. Hier wordt elke maand een lezing gegeven die toegespitst is op de doelgroep, de beginnende computer gebruiker. Loop gerust eens binnen rond de klok van 13:30 uur.

Kom gerust eens kijken, ook als u geen lid bent!

Adres van de bijeenkomsten:
Gemeenschapshuis "'t Trefpunt"
Pancratiusstraat 23
6151 CD Munstergeleen
 

Actueel

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!midden- en zuid-limburg

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden