Weetjes

Handige App: Flipboard

Een aantal jaren geleden was ik eens op een presentatie en daar volgde iemand het nieuws via Flipboard op een iPad. Toen ik zelf een keer een iPad vast mocht houden was Flipboard een van de eerste apps die ik installeerde.

SmartHome & SmartHealth

Afbeelding van GStyleMagDit voorjaar wordt HOT! Misschien het weer ook, maar dit voorjaar komen producten uit waarmee je van alles, met betrekking tot je woning, met je Smartphone kan bedienen. Er zijn al langer systemen te krijgen, zoals KlikAan/KlikUit en HomeWizard.

Inbreken? Geen probleem, zet even de 3D-printer aan

Met een 3D-printer kan je niet alleen wapens maken, met de juiste software is het ook een handig stukje gereedschap voor… inbrekers, meldt een slotenbrekend duo van beveiligingsconsultants.

Bouw je eigen Google Glass

Waarom een Google Glass kopen als je het ook gewoon zelf kan doen? Zo bouw je zelf een wearable display met Raspberry Pi.

De nieuwste update voor Windows 8.1 installeren

Update voor Windows 8.1 en Update voor Windows RT 8.1 (ook wel KB 2919355 genoemd) bevatten verbeteringen waarmee u uw favoriete apps en instellingen eenvoudiger kunt zoeken en gebruiken en bieden vertrouwde opties voor de muis en het toetsenbord. Zie Wat is er nieuw in Update voor Windows 8.1 en Update voor Windows RT 8.1? voor meer informatie.

Afbeeldingen zoeken

Wist je dat je in Google ook met een plaatje kan zoeken in plaats van tekst? Ga naar google.nl en klik vervolgens op afbeeldingen. Sleep vervolgens een afbeelding in het zoekvlak... google gaat nu zoeken en laat zien waar het plaatje of een vergelijkbare afbeelding voor komt!

5 nieuwe onaangename iPhone 5 geruchten

De iPhone 5 is nu al mega populair, maar we weten nog verdraaid weinig van de nieuwste smartphone van Apple. Al maanden worden we over het toestel in het ongewisse gelaten. Wat zijn de laatste geruchten en wat zouden deze voor het uiteindelijke apparaat betekenen?

Beveilig uw Smartphone

Dat het belangrijk is om uw smartphone te beveiligen, daarmee vertellen we niets nieuws. Uiteraard is antimalware-software (waarover we drie nummers geleden schreven) een aanrader, maar er zijn nog meer manieren om alles wat er op uw toestel staat te beschermen. Hoe? Lees snel verder: in vier snelle stappen is uw iPhone of Android-smartphone een stuk beter beveiligd!

(Bron: ComputerIdee)

Weet jij wat Apple over jou weet?

Daar zit je dan, met zo'n kekke iPad op schoot. Of misschien ga je sinds kort de deur niet meer uit zonder iPhone. Welke concessies moet je daarvoor doen?
Toen Apple nog gewoon computers maakte speelde het bedrijf nauwelijks een rol in het leven van alledag. Apple-computers waren mooi maar veel te duur om door meer dan een kleine minderheid gebruikt te worden.

Windows 8

De ontwikkeling van Windows 8 gaat in gestaag tempo door. Op de website Winunleaked.tk is vandaag een nieuw build-nummer verschenen, waarnaast wordt beweerd dat dit de laatste pre-bètabuild is van het nieuwe besturingssysteem voor PC's en tablets.