×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

iOS12 iPhoneXs Animoji Dino 09172018 gif large gifHeb je een iPad Air, iPad mini 2, iPhone 5s of hoger? Laat dan de vele voordelen van iOS 12 niet aan je voorbijgaan. Deze nieuwste iOS versie is net uit en de werking is op heel veel punten verbeterd. Ook oudere iPhones en iPads voelen opeens veel vlotter aan. Via “Instellingen>Algemeen>Software update opnemen" kun je iOS 12 snel installeren.

Op vrijdag 9 november houden we in Urmond een uitgebreide presentatie over iOS 12. We laten je graag enkele handige functies zien die vaak wat verborgen zijn. Met deze presentatie ontdek je snel welke instellingen voor jou handig zijn om te gaan gebruiken. Bij de presentatie gebruiken we een iPad zodat je alles duidelijk kunt zien en we je ook extra tips voor de iPad kunnen geven. Loop deze presentatie niet mis omdat je alleen maar een iPhone hebt. De meeste iOS 12 tips en apps die we laten zien kun je immers net zo goed op de iPhone gebruiken.

Na de pauze beantwoorden we graag jouw Apple vragen

Tot vrijdag 9 november!!

thermoPeter Spaan, één van onze Apple gebruikers, heeft onlangs zijn 'normale' radiatorkranen vervangen door digitale thermokranen. Met behulp van zijn iPad, iPhone of Apple Tv en Apple homekit zit Peter er nu warmpjes bij. In een korte presentatie wil hij zijn ervaringen delen. In dit geval heeft Peter gekozen voor de kranen van Elgato. Wist je trouwens dat je met de homekit ook de slimme lampen van o.a. Philips en Ikea ook kan bedienen? Interesse kom dan eens luisteren naar de gebruikers ervaringen (14-12-2018).

Op de regio avond kan je natuurlijk ook terecht over andere Apple vragen. De regio beschikt nu ook over een iPad 2018 met pencil en Apple 4K TV.

Voor leden en niet leden van de Apple ig is tevens "Het grote iPad & iPhone boek 2019" en "Mac voor beginners 2019" te koop voor €7,50. De 2018 versie kost voor leden van de Apple ig €2,50 en voor niet leden €5,00

 

Vrijdag 14-12-2018 om 20:00 uur