Onze regio houdt de bijeenkomsten elke tweede vrijdagavond (behalve in de maand juli en augustus) van de maand vanaf 19:30.

Info
U kunt bij het bestuur en de kaderleden kunt u terecht voor informatie. Vragen m.b.t. lidmaatschap, HCC, bijeenkomsten en lezingen kunt u hier stellen.

Genealogie
Wilt u ook uw stamboom gaan uitzoeken? Veel kan uitgezocht worden op internet of in het archief. Wilt u beginnen, maar weet u nog niet hoe of zit u ergens vast? Wij willen u op weg helpen. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze informatie en bent u geïnteresseerd in antwoorden op deze vragen? Tijdens de avonden kunt u met uw vragen terecht bij de Genealogie gebruikersgroep. Zij helpen en adviseren u graag. Zij weten de weg op internet en weten beslist ook enkele adressen van archieven. Ook kunnen zij u helpen met welke programma's u, uw gegevens kunt verwerken.

Apple
Op de regioavond zijn ook mensen van Apple aanwezig om u vragen ove Apple productie te beantwoorden. Er vinden regelmatig ook korte presentaties plaats.

Raspberry Pi
Op onze regio avonden is de werkgroep Raspberry Pi meestal aanwezig. Eens kijken wat deze krachtpatser allemaal kan? Loop gerust eens binnen.

Senioren Academie
Op de 3de vrijdagmiddag de Senioren Academie bij ons te gast, van 13:30 uur - 16:00 uur.

Seizoensthema
Drie maal per jaar wordt op de regio avond de presentatie van het landelijke seizoensthema gepresenteerd door deskundige presentatoren.

Presentaties
We hebben het voornemen om iedere maand een lezing te geven over een bepaald onderwerp. Let op de agenda en nieuwsbrief waarover een lezing zal gaan.

Leestafel
Werp een blik in de meest recente computerbladen. De leestafel is altijd goed gevuld met de nieuwste lectuur. Er ligt altijd wel iets tussen waar uw interesse naar uit gaat. De bladen kunnen in principe alleen ter plaatse worden gelezen, maar als lid mag u ze ook lenen. Dit laatste moet natuurlijk wel even opgeschreven worden.

Adres van de bijeenkomsten:

Gemeenschapshuis "'t Trefpunt"
Pancratiusstraat 23
6151 CD Munstergeleen