Nieuws

Social Media

Wisten jullie dat HCC!mzl ook op Facebook en Twitter aanwezig is? Kijk voor Facebook hier en voor Twitter hier.

Fotowedstrijd!

Als onderdeel van ons jubileumjaar wordt er ook een fotowedstrijd gehouden. Het is de bedoeling dat je met je smartphone of tablet een foto maakt die iets met het getal 40 te maken heeft.

Ieder HCC-lid kan meedoen aan deze fotowedstrijd, maar er zijn wel een aantal voorwaarden:

Nieuwe werkgroep?

Wie maakt nu geen foto's? Dat kan zijn met een Smartphone, Spiegelreflex, Systeemcamera of Compactcamera of ..... Willen jullie in een fotogroepje samen nieuwe dingen ontdekken? Dat kan natuurlijk zijn door informatie uit te wisselen, tips over betere foto's maken, bewerken van foto's op een tablet of computer, samen foto's maken, foto's archiveren, etc.? Wij als bestuur willen jullie daarbij ondersteunen.

Presentaties en Video's Open Dag

Bij het menu item documenten kan je de presentaties en video opnamen vinden van de Open Dag op 6 mei 2017. Ze zijn alleen in te zien als je bent inglogd.

Onderwerp voor 14 oktober

In oktober willen we een workshop geven over Google Foto's (dus echt aan de slag) of een presentatie over beveiliging (virussen, spam, etc).

Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Laat het ons weten via het contactformulier.

Geplande lezing gaat niet door op 13 mei: Nieuw voorstel!

Helaas, wegen privé omstandigheden kan de lezing over filmen met Smartphone en/of Tablet vanavond NIET doorgaan!!!

We hebben twee andere lezingen eventueel in petto. Een over CMS'en met bijzondere aandacht voor Wordpress (al in 2012 eens gegeven).
De anadere lezing gaat over netwerken, deze is vorig jaar april gegeven.

Genealogiedag Limburg 12 maart 2016

Op zaterdag 12 maart 2016 vindt in het RHCL te Maastricht de Genealogiedag Limburg 2016 plaats. Deze dag is gratis toegankelijk.

Presentatie Windows 10 staat Online

De presentatie van 11 (en 18) september over Windows 10 staat online voor leden!

Ben je lid, maar geen toegang, neem dan even contact op!

Upgraden naar Windows 10

Alvorens te upgraden naar Windows moet je de checklist doorlopen. Hij is op deze site te vinden, voor leden, bij documenten onder Windows 10. Informatie is ook te vinden bij Microsoft.

Microsoft zet tool online om Windows 10-update te forceren

Microsoft heeft een tool online gezet, waarmee gebruikers als ze dat willen handmatig het benodigde iso-bestand kunnen downloaden en installeren. De update is kosteloos voor gebruikers van Windows 7 en Windows 8.1.

Pagina's