iOS12 iPhoneXs Animoji Dino 09172018 gif large gifHeb je een iPad Air, iPad mini 2, iPhone 5s of hoger? Laat dan de vele voordelen van iOS 12 niet aan je voorbijgaan. Deze nieuwste iOS versie is net uit en de werking is op heel veel punten verbeterd. Ook oudere iPhones en iPads voelen opeens veel vlotter aan. Via “Instellingen>Algemeen>Software update opnemen" kun je iOS 12 snel installeren.

Op vrijdag 9 november houden we in Urmond een uitgebreide presentatie over iOS 12. We laten je graag enkele handige functies zien die vaak wat verborgen zijn. Met deze presentatie ontdek je snel welke instellingen voor jou handig zijn om te gaan gebruiken. Bij de presentatie gebruiken we een iPad zodat je alles duidelijk kunt zien en we je ook extra tips voor de iPad kunnen geven. Loop deze presentatie niet mis omdat je alleen maar een iPhone hebt. De meeste iOS 12 tips en apps die we laten zien kun je immers net zo goed op de iPhone gebruiken.

Na de pauze beantwoorden we graag jouw Apple vragen

Tot vrijdag 9 november!!

Dit is de nieuwe site van HCC!mzl. Hij is nog in opbouw. Is er iemand met Joomla! kennis of interesse die de site meer wilt beheren. Geef je in dat geval op bij de voorzitter. Er is ook een mogelijkheid om een cursus te volgen.

Onze eerste bijeenkomst na de zomer is op vrijdagavond 14 september 2018. De senioren academie volgt dan op vrijdagmiddag 21 september 2018.

Op zaterdagP5257311 11 augustus jongstleden is Bep Moelker - Zanders, de echtgenote van Theo Moelker, overleden in leeftijd van 68 jaar. Bep is na een uitvaartdienst op 18 augustus in besloten kring begraven.

Bep was op de laatste bijeenkomst in juni nog aanwezig in het gemeenschapshuis.

Wij wensen Theo en zijn familie veel sterkte toe.

De website is sinds 22 augustus weer online. Hij moet nu nog gevuld worden met informatie, zoals PDF-jes, van de oude site. Alle oude gegevens zijn veilig gesteld en zullen de komende tijd, indien het nog interessant is, worden terug gezet. Heb je iets dringends nodig, geef dat even aan.

Het voordeel van deze nieuwe site is, dat je nu hier met je eigen HCC-gegevens kan inloggen, dus geen twee gebruikersnamen en twee wachtwoorden.

Als je inlogged via het blokje rechts, dan komt er boven in het menu een nieuw tabje bij, met de titel "Documenten". Als je daar op klikt, dan zie je links de diverse categorieën, met de daarbij behorende documenten/presentaties.

 

Update 26 augustus: Documenten van 2018 staan op de site.

letsmeetOp woensdag 12 september vindt er een Apple Event plaats, dat o.a. via internet en een Apple TV te volgen is.

Deze keer verwacht men nieuwe iPhones, Mac Mini, Macbook's en nog meer nieuws. Natuurlijk ook een nieuwe versie van iOS en OSX.

Op 14 september kijken we terug op deze nieuwtjes.