Op vrijdagavond 8 maart 2019 zijn de werkgroepjes Apple, Genealogie, Raspberry Pi en 3D printen aanwezig.

Genealogie, Raspberry Pi en 3D Printen zitten in de grote zaal.

In de kleine zaal is een Apple presentatie waar nog iets dieper op het onderwerp Privacy en Beveiliging ingezoomd wordt, middels een presentatie genaamd "iOS veligheid met gemak". In deze workshop wordt getoond hoe je nog veiliger kunt werken met je iPhone en iPad.

Dit is de nieuwe site van HCC!mzl. Hij is nog in opbouw. Is er iemand met Joomla! kennis of interesse die de site meer wilt beheren. Geef je in dat geval op bij de voorzitter. Er is ook een mogelijkheid om een cursus te volgen.

Onze eerste bijeenkomst na de zomer is op vrijdagavond 14 september 2018. De senioren academie volgt dan op vrijdagmiddag 21 september 2018.

letsmeetOp woensdag 12 september vindt er een Apple Event plaats, dat o.a. via internet en een Apple TV te volgen is.

Deze keer verwacht men nieuwe iPhones, Mac Mini, Macbook's en nog meer nieuws. Natuurlijk ook een nieuwe versie van iOS en OSX.

Op 14 september kijken we terug op deze nieuwtjes.

De website is sinds 22 augustus weer online. Hij moet nu nog gevuld worden met informatie, zoals PDF-jes, van de oude site. Alle oude gegevens zijn veilig gesteld en zullen de komende tijd, indien het nog interessant is, worden terug gezet. Heb je iets dringends nodig, geef dat even aan.

Het voordeel van deze nieuwe site is, dat je nu hier met je eigen HCC-gegevens kan inloggen, dus geen twee gebruikersnamen en twee wachtwoorden.

Als je inlogged via het blokje rechts, dan komt er boven in het menu een nieuw tabje bij, met de titel "Documenten". Als je daar op klikt, dan zie je links de diverse categorie├źn, met de daarbij behorende documenten/presentaties.

 

Update 26 augustus: Documenten van 2018 staan op de site.