Vrijdag 3 april is er bij zoom.nl een webinar over lightroom. Klik op de deze link en meldt je aan.

Verder biedt Zoomacademy ook een gratis cursus Lightroom aan.

Bij de Zoomacademy.nl zijn dit weekend ook cursussen te bestellen met €10,- korting. Geef hier voor Live in als kortingscode.

 

Op dit moment, 5 maart, is nog niet bekend of de regioavond op 13 maart en senioren academie op 20 maart kan doorgaan. Wij hebben op dit moment contact met het Gemeenschapshuis in Munstergeleen. Dit is goed bereikbaar, voldoende parkeerruimte en goed toegankelijk voor mindervaliden.

Info volgt.

In december 2019 werden op onze locatie een aantal leden gehuldigd met hun 10, 20 en zelfs 30 jaar lidmaatschap! Hier onder enkele foto's!

10 jaar lid

IMG 4287 1

HCCKennisdag 2020 03 07

Op zaterdag 7 maart wordt in Expo Houten weer een HCC!kennisdag gehouden. Veel Interessegroepen zullen op deze dag klaar staan om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft, voor jong en oud, weer een leuke en leerzame dag te worden. Maak kennis met de nieuwste vliegsimulators, drones en 3D-printers. Leer hoe jij je huis slimmer kunt maken en bovendien kun je slimme apparaten goedkoop aanschaffen! En leer hoe je online je voorouders kunt opsporen en ook: hoe haal je meer uit je smartphone en tablet? Voor de echte computerliefhebbers is er de mogelijkheid om een eigen app te programmeren en voor de jeugd is er een speciale robotica-hoek met echte robots. Natuurlijk worden er ook weer interessante presentaties gegeven. Wil je alvast kijken welke presentaties jij wilt bezoeken? Zie hcc.nl/doemee

FD5C73F1 5A16 4D06 8C1B D0D7BEDAF8E7

Windows is met afstand het meestgebruikte besturingssysteem voor computers. In dit seizoensthema vertellen we je alles wat je weten moet, bijvoorbeeld over het updaten ervan.

 In dit seizoensthema gaan we in op alle aspecten van Windows. Zo vertellen we je alles over het updaten van Windows. hoe bereid je je (computer) erop voor? Kun je het uitstellen en zo ja hoe dan? Hoe weet je eigenlijk welke versie je hebt en hoe lang wordt die versie nog ondersteund?