Activiteiten

Onze regio houdt de bijeenkomsten elke tweede vrijdagavond (behalve in de maand juli en augustus) van de maand vanaf 19:30.

Info
U kunt bij het bestuur en de kaderleden kunt u terecht voor informatie. Vragen m.b.t. lidmaatschap, HCC, bijeenkomsten en lezingen kunt u hier stellen.

Genealogie
Wilt u ook uw stamboom gaan uitzoeken? Veel kan uitgezocht worden op internet of in het archief. Wilt u beginnen, maar weet u nog niet hoe of zit u ergens vast? Wij willen u op weg helpen. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze informatie en bent u geïnteresseerd in antwoorden op deze vragen? Tijdens de avonden kunt u met uw vragen terecht bij de Genealogie gebruikersgroep. Zij helpen en adviseren u graag. Zij weten de weg op internet en weten beslist ook enkele adressen van archieven. Ook kunnen zij u helpen met welke programma's u, uw gegevens kunt verwerken.

Lezingen
We hebben het voornemen om iedere maand een lezing te geven over een bepaald onderwerp. Let op de agenda en nieuwsbrief waarover een lezing zal gaan.

Leestafel
Werp een blik in de meest recente computerbladen. De leestafel is altijd goed gevuld met de nieuwste lectuur. Er ligt altijd wel iets tussen waar uw interesse naar uit gaat. De bladen kunnen in principe alleen ter plaatse worden gelezen, maar als lid mag u ze ook lenen. Dit laatste moet natuurlijk wel even opgeschreven worden.

Senioren Academie
Sinds februari 2013 is op de 3de vrijdagmiddag de Senioren Academie bij ons te gast, van 13:30 uur - 16:00 uur.

Adres van de bijeenkomsten:
Gemeenschapshuis "Pater Kolbe"
Graetheidelaan 60
6129 GH  Urmond