×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

Agenda

Internet buitenshuis
Vrijdag, 15 Oktober 2021, 14:00 - 16:00
door Fred Baltus

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder communicatiemiddelen. En als we op stap gaan moeten dus smartphone, tablet en/of laptop ook mee. Om die apparaten te kunnen gebruiken hebben we overal Internet nodig en liefst net zo snel als thuis.
Deze lezing gaat na wat voor problemen we dan tegenkomen, maar vooral hoe we, die liefst tegen redelijke kosten, kunnen oplossen.

 

Om een idee te hebben hoeveel mensen we kunnnen verwachten wil ik jullie graag vragen, om je toch even aantemelden. We weten dan hoeveel zitplaatsen we nodig hebben en of de tafels kunnen blijven staan.

Let op: om deel te nemen moet je op grond van de per 25 september geldende coronamaatregelen je coronatoegangsbewijs (QR code) kunnen overleggen. Dat kan via de smartphone of als papieren versie.

Locatie Gemeenschapshuis "'t Trefpunt"
Pancratiusstraat 23
Munstergeleen
Limburg
6151 CD
Nederland
http://www.trefpuntmunstergeleen.nl
U moet inloggen om uw komst te bevestigen.