Agenda

Seizoensthema : Windows 10 en upgraden Windows 7
Vrijdag, 08 November 2019, 20:00 - 22:00
Hits : 125
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FD5C73F1 5A16 4D06 8C1B D0D7BEDAF8E7

Windows is met afstand het meestgebruikte besturingssysteem voor computers. In dit seizoensthema vertellen we je alles wat je weten moet, bijvoorbeeld over het updaten ervan.

In dit seizoensthema gaan we in op alle aspecten van Windows. Zo vertellen we je alles over het updaten van Windows. hoe bereid je je (computer) erop voor? Kun je het uitstellen en zo ja hoe dan? Hoe weet je eigenlijk welke versie je hebt en hoe lang wordt die versie nog ondersteund?

Ook gaan we in op het einde van de ondersteuning van Windows 7. Wat betekent dat als je dat nog gebruikt? Kun je het blijven gebruiken of moet je overstappen? En hoe stap je over naar Windows 10?

Verder worden onder meer zaken als het updaten van drivers of het back-uppen van je gegevens behandeld. En natuurlijk introduceren we ook HCC!windows, waar je ook terecht kunt met al je vragen over dit besturingssysteem.

Meer weten? Kom naar een presentatie in Urmond. We hopen dat je er veel van leert en dat met plezier in praktijk zult kunnen brengen. 

Via deze link kan je de syllabus downloaden.

 

Locatie Gemeenschapshuis "Pater Kolbe"
Graetheidelaan 60
Urmond
Limburg
Nederland
06 11427874