Agenda

Uitleg SR-website
Vrijdag, 15 Februari 2019, 14:00 - 16:00
Hits : 78
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

seniorenacademie

Een website is een verzameling samenhangende internetpagina's met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video's, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon 'gehost' (= letterlijk: 'geherbergd, onderdak geboden') worden. De website is vervolgens op één of meer webservers gezet en is opvraagbaar gemaakt via internet.
Gerichte informatie is meestal slechts op één bepaalde website te vinden en wanneer je op die pagina niet goed “de weg weet te vinden”, dan blijven veel mogelijkheden onbenut.
De website van de SeniorenAcademie is hierop geen uitzondering. Ook onze website is onderhevig aan de lang geleden gemaakte keuzes en kaders. Toevoegingen en nieuwe mogelijkheden, hebben door de jaren heen de nodige complexiteit met zich meegebracht.

In dit filmpje kunt u zien waarom u deze bijeenkomst zou moeten bijwonen, zie https://seniorenacademie.hcc.nl/publicaties/video-s/video/90-website-sr.html

 

Uiteraard is er bij de verkooptafel weer zo'n handige syllabus verkrijgbaar voor € 2,00
Met deze syllabus en bijbehorende presentatie willen wij u helpen om gewenste informatie te kunnen vinden, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en alle mogelijkheden te benutten.