images/fade/fade1.jpg

MunsterGeleen1

Het nieuwe adres van de bijeenkomsten van HCC!mzl en HCC!seniorenacademie in de regio Midden- en Zuid- Limburg vinden voortaan plaats in het:

Gemeenschapshuis 't Trefpunt
Pancratiusstraat 23
6151 CD Munstergeleen

 

Om het gemeenschapshuis is voldoende parkeerruimte. Voor het gebouw, aan de straat, mag je niet parkeren. Tussen het gemeenschapshuis en de kerk is parkeeruimte, maar die is nu gedeeltelijk bezet door een wegenbouwbedrijf. Voor de kerk, 70 meter verder op, is voldoende parkeerruimte. Verder kan je ook parkeren in de parkeerhavens aan de Gerardusstraat.

Munstergeleen Google Maps

In verband met COVID-19 moet je zich van te voren aanmelden. Dat kan je doen door bij de agenda op de link te klikken. Op vrijdagavond ben je welkom van 19:30 en op vrijdagmiddag vanaf 13:30. Graag niet eerder komen.

Aanmelden voor de fysieke bijeenkomsten gaat alleen via deze site. Klik op onderstaande knop voor uitleg.

Voorlopig geldt een aanmeldplicht voor de fysieke bijeenkomsten. Op de voorpagina van onze site, maar ook hier links, staat een blokje met Agenda. Hier staan de bijeenkomsten die nog moeten komen.

Als je op de rode link klikt, dan zie je meer informatie over de bijeenkomst. Onder de locatie staat een knop waarmee je zich kunt aanmelden. Hiervoor moet je wel op de site zijn aangemeld. Om je aan te melden klik je op de knop "Klik om aan te melden". Als het aanmelden is gelukt, dan krijg je een bevestigingsmail. De knop verandert ook in de tekst "Klik hier om de deelname te annuleren". Hiermee kan men zich afmelden.